To-delte bremseskiver fra Brembo

Vi kan nå levere Brembo to-delte bremseskiver for nyere utgaver av BMW 5- 6- og 7 serie, på modeller hvor dette er originalmontert.

Brembo_Composite_disk_for_BMW_400pix

De nye to-delte bremseskivene er laget av to materialer. Navet består av aluminium, og friksjonsdelen av Brembo «høy karbon» stål. Fordelen med den to-delte konstruksjonen er lettere vekt, og bedre varmeavledning. Du finner bremseskivene i Norsk Bildelkatalog.
Det er med stolthet at vi nå kan presentere vårt nye opplegg med KS Tools håndverktøy. Dette er kvalitetsverktøy av industrikvalitet med livstidsgaranti.

Vi har valgt å gå bort fra Hazet og i stede valgt KS Tools pga. mer konkurransedyktige priser, men hvor kvaliteten skal være av det samme slaget. Vi har også troen på at vi nå vil få raskere og bedre leveringer av mindre kurante produkter. Vi vil nå lagerføre over 330 varenumre i vårt butikklokale.

For å finne varenumre, kan du gå inn i produktkatalogen i nettbutikken. Vi vil også sende ut papirkataloger som inneholder både håndverktøy og spesialverktøy. Du kan også gå inn på KS Tools sin «Toolfinder» på nett for å finne bilspesifikke spesialverktøy. Her kan du blant annet slå inn bilens motorkode og dermed få frem hvilke spesialverktøy som passer denne motoren.